zna se i spol

Vijest da je Ashley Olsen postala majka u tajnosti je čuvana punih mjesec dana

16.08.2023 u 15:20

Bionic
Reading

Iako se trudila sakriti vijest, u svijetu poznatih i slavnih tajne ne postoje! Ashley Olsen prije mjesec je dana postala majka, a sve je otkrio nepoznat izvor

Iako od najranijeg djetinjstva živi pod brenemon titule 'celebrity', Ashley Olsen trudi se čuvati svoju privatnost. Život blizanki Olsen bio je vrlo zanimljiv i turbulentan dok su bile tinejdžerice, no u svojim tridesetima odlučile su se posvetiti modi i mirnijem životu. Kako bi zaštitile svoju privatnost, sestre izbjegavaju društvene mreže, ali neke vijesti ipak ne mogu proći ispod radara.

I baš tako je TMZ u ponedjeljak izvijestio da je Ashley Olsen prije mjesec dana postala majka, no radosnu vijest još uvijek nije potvrdio nitko iz obitelji.

Kako tvrdi izvor, Ashley Olsen i njezin partner Louis Eisner u tajnosti su dočekali svoje prvo zajedničko dijete - dječačića imena Otto!

Par je oduvijek bio samozatajan, no to ne znači da se nisu javno podržavali. Njihova romansa navodno je počela 2017. godine, a u prosincu 2022. par se navodno vjenčao u tajnosti. Iako s ceremonije ne postoje fotografije, Ashley je viđena sa zlatnim prstenom koji potvrđuje šuškanja.

Ashley i njezina blizanka Mary-Kate Olsen, koje su sada vlasnice i dizajnerice za svoj luksuzni modni brend The Row, cijene svoju privatnost zbog odrastanja tijekom kojeg su bile prave zvijezde, a njihova averzija prema holivudskim ekscesima ogleda se u njihovom dizajnu. Na pitanje o sklonosti The Row minimalizmu i skromnosti, Mary-Kate je objasnila da je njihova želja biti diskretan.

MARY-KATE I ASHLEY OLSEN

Najpoznatije holivudske blizanke slave 37. rođendan, a evo kako su se mijenjale kroz godine

Pogledaj galeriju