DETALJI CURE

Ništa od velikog okupljanja kraljevske obitelji: Sve je pomno isplanirano kako ne bi došlo do susreta zavađene braće i šogorica Kate i Meghan

31.05.2022 u 13:01

Bionic
Reading

Dok će Kate i William, u sklopu kraljičinog jubileja, u subotu posjetiti Cardiff, Harry i Meghan susrest će se s kraljicom i proslaviti 1. rođendan malene Lilibet dvjestotinjak kilometara dalje

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea susrest će se u Cardiffu s izvođačima i ekipom koja je uključena u organizaciju posebnog koncerta povodom kraljičinog jubileja, a koji će se održati na području dvorca Cardiff. Kraljevski par nazočit će generalnoj probi, ali i upoznati neke glazbenike uključene u cijeli projekt, među kojima i Bonnie Tyler.

A kako pišu britanski mediji, upravo su taj dan Harry i Meghan odabrali za proslavu 1. rođendana malene Lilibet, što će biti i prilika da se po prvi puta susretnu i upoznaju malena i kraljica Elizabeta II. 96-godišnja Elizabeta zbog te će proslave propustiti i omiljeni sportski događaj - konjičke utrke u Epsomu.

  • +9
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, suprotno nagađanjima, od konjičke utrke nije odustala zbog silne želje da upozna praunuku, već zbog toga što ima problema s kretanjem, pa isto želi svesti na minimum.

Rođendan malene Lilibet, koji pada na 4. lipnja, proslavit će se u Frogmore Cottage, njihovom britanskom domu u kojem, otkako su Harry i Meghan odselili u Ameriku, žive princeza Eugenie i njezina obitelj. Zbog povratka bratića u London, Eugenie je na neko vrijeme iselila iz iste.

NA POLO UTAKMICI

Zaljubljena Meghan Markle nije se ustručavala pred svima princa Harryja nagraditi poljupcima

Pogledaj galeriju

Za kraljicu će ovo biti treći puta da će izostati s Epsom Derbyja, a umjesto nje tamo će se pojaviti njezina kći, princeza Anne. Svoje zaduženje imaju i grof i grofica od Wessexa, koji će otputovati u Sjevernu Irsku, dok će princeza Anne u pratnji Sir Tim Laurence posjetiti Edinburgh.