odbrojavanje je počelo

[VIDEO] Napetost raste: HRT objavio video na kojem se vide pripreme za Doru 2022, a naši glazbenici otkrivaju atmosferu iz Opatije

19.02.2022 u 18:45

Bionic
Reading

Ostao tek još koji sat do još jednog glazbenog spektakla na HTV-u iz u dvorane 'Marino Cvetković' koja se nalazi u Opatiji u kojem ćemo saznati tko će nas ove godine predstavljati na Eurosongu u Torinu. Izvođači se već nekoliko dana užurbano pripremaju za svoje nastupe

Riječka glazbenica Mia Negovetić koja uz svoju imenjakinju Miu Dimšić slovi za jednu od najvećih favoritkinja, pokazala je kako izgleda ulaz u dvoranu i da je odradila jedan od

'Afirmacija pjesme uvijek je glavni zadatak! Moj je cilj, kao i svake godine, to da prvenstveno ja budem zadovoljna svojom izvedbom, a onda sve ostalo', izjavila je mlada pjevačica za tportal uoči nastupa na pitanje što si je postavila kao cilj u Opatiji i ide li na pobjedu ili joj je afirmacija pjesme glavni zadatak.

  • +10
Mia Negovetić Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, Ella Katherine Orešković kojoj je to drugi put na Dori nastupit će s pjesmom 'If You Walk Away' za koju je ona autorica stihova, a glazbu i obradu napisao je Siniša Reljić Simba. Zadnjih nekoliko dana pokazivala je fotografije i videa s proba, a na jednoj od zadnjih objava u kojoj je pokazala kakvu šminku priprema poručila je: 'Uspješna zbog njih', a pokazala je i svoj tim.

Svojim pratiteljima se javila i istarska kantautorica i glumica Elis Lovrić koja je pokazala kako nastaje njezina večerašnja frizura. Riječ je o njezinom trećem nastupu na Dori nakon što je 2019. nastupala s pjesmom 'All I really want', a 2020. predstavila se pjesmom 'Jušto', a te je godine u konkurenciju ušla kao rezerva nakon što je otpao Goran Karan. I prošle godine bila je u prvoj rezervi Dore s pjesmom 'Brodolom' no tada nije ušla u uži izbor.

Mila Elegović pokazala je fotografiju na kojoj je odjevena u crnu kombinaciju i poručila: 'Vidimo se...Dora. Ljubav'. Mila će večeras otvoriti glazbeni spektakl s baladom 'Ljubav' za koju glazbu, stihove i obradu skladbe potpisuje istarski glazbenik Bruno Krajcar.

HRT je na svome Youtube kanalu objavio video na kojima se vide neke pripreme za Doru i situacija u garderobi. Glavna kostimografkinja HRT-a, čuvena Nataša Svekler otkrila je da će najstresniji dio biti onaj kada se Franka koja nastupa s Albinom morati preodjenuti u dvije - tri minute u plesni kostim pa uskočiti u ulogu voditelja. Na videu se vidi i kako tehničari postavljaju pozornicu na kojoj će se održati spektakl.

Izvor: Društvene mreže