THE HITMAN'S WIFE BODYGUARD

[VIDEO] Nakon Rovinja, holivudska ekipa jurila ulicama Rijeke, no bez Samuela L. Jacksona i Reynoldsa koji su već napustili Hrvatsku

26.04.2019 u 19:31

Bionic
Reading

Već danima Hrvatska dobija dodatnu promidžbu u svijetu ponajviše zahvaljujući holivudskom blockbusteru koji je upravo našu zemlju odabrao za snimanje. Nakon što su određene scene snimljene u Rovinju, set se preselio i na riječke ulice, no holivudske zvijezde tamo nisu viđene

Set za film 'The Hitman's Wife's Bodyguard' ovih se dana preselio iz Rovinja u Rijeku, gdje su snimljene i prve akcijske scene kojima ovaj holivudski blockbuster obiluje.

Budući da se, zbog potreba filma, snima na nekoliko atraktivnih riječkih lokacija, postavljena je i posebna regulacija prometa.

Iako su u Rovinju boravile i holivudske zvijezde - Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds - u Rijeci ih još uvijek nije nitko vidio.

No, to ne treba ni čuditi budući da je Reynolds već otputovao u Tokio, odakle se već javio obožavateljima, Samuel L. Jackson boravi u Trstu, a gdje je Salma Hayek trenutno nije poznato.

  • +8
Snimanje akcijskih scena za film 'The Hitman's Wife's Bodyguard' Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic