glazba joj je bliska

[VIDEO] Lucija Šerbedžija je propjevala, sad se može čuti i vidjeti kako to izgleda

02.12.2021 u 10:39

Bionic
Reading

Nakon slavnog tate Rade i brata Danila koji je davnih dana bio dio rockabilly grupe Greasballs i glumica je ušla u novu fazu svog umjetničkog djelovanja. Predstavila je svoj prvi singl 'Vodi me' koji će se naći na njezinom albumu na kojem će se naći deset skladbi emotivnih i senzibilnih autobiografskih tekstova

Lucija Šerbedžija je kao glazbenog producenta izabrala Zvonimira Duspera, glazbenika, skladatelja i aranžera koji je do sad surađivao s brojnim poznatim domaćim imenima.

Režiju za video svog prvog singla (za koji je tekst napisala sama) povjerila je starijem bratu, Danilu Šerbedžiji, čuvenom, nagrađivanom redatelju. Sve pjesme su joj, kako je nedavno izjavila, u stilu art-popa. Naglasila je da Gjoj je glazba 'izuzetno važna u životu, a pjevanje neizmjerna radost'. Mlađa sestra Milica, koja je završila Paul McCartney Music School u Liverpoolu puno joj je pomogla, zvala ju je kad joj je trebao savjet.

Izvor: Društvene mreže

'Priznajem, u početku sam bila poprilično frustrirana. Dosta čitam, imam određeno strahopoštovanje prema pisanoj riječi i nije bilo lako krenuti pisati. No, rekla sam sama sebi, Lucija, moraš krenuti. Zamisli najljepšu ljubavnu pjesmu na papiru koju si pročitala i kreni. I tada sam shvatila da je poanta u jednostavnosti i igri riječima', ispričala je nedavno za Jutarnji list.

  • +7
Lucija Šerbedžija Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX