NORTH WEST

Video koji je skupio milijune lajkova: Nevjerojatna transformacija kćeri Kim Kardashian i kontroverznog Kanye Westa

07.01.2023 u 13:11

Bionic
Reading

North West, devetogodišnja kćer Kim Kardashian i Kanye Westa, od malena odrasta pred kamerama i fotoobjektivima pa je rado s majkom snimila video u kojem se uz pomoć make upa pretvorila u pravu malu kopiju svoga oca

Simpatična djevojčica je iznenadila mnoge uspješnom tranformacijom u svoga slavnoga oca.

S gustim obrvama i bradom te uz pomoć tehnike kontruriranja lica, North se pretvorila u Kanye Westa, a kako bi transformacija bila što uspješnija, svoju dugu je kosu skupila u kapu i odjenula najdraži očev modni komad - crnu hoodiecu, odnosno majicu s kapuljačom.

Vrlo brzo video je skupio brojne preglede i lajkove - čak više od 7 milijuna, a kako bi spriječila napade hejtera, Kim je onemogućila komentiranje na TikToku.

Zasad se kontroverzni glazbenik koji je podigao veliku medijsku prašinu svojim izjavama o Hitleru i Židovima nije oglasio oko videa budući da je još prošle godine jasno kazao da ne želi da se njegova djeca iz braka s Kim pojavljuju na društvenim mrežama.

  • +2
Kim Kardashian i North West Izvor: Profimedia / Autor: TIK TOK / Planet / Profimedia

Par se službeno razveo prošle godine nakon sedam godina braka i četvero djece. Ravnopravno dijeliti skrbništvo nad djecom, a reper i dizajner Kim mora uplaćivati popriličnu svotu za troškove odrastanja djece.

SVEMIRSKO IZDANJE

Nikad mršavija Kim Kardashian stvorila pomutnju na ulicama Milana

Pogledaj galeriju

Kim i Kanye dijele zajedničko skrbništvo nad svoje četvero djece, 9-godišnjom North, 6-godišnjim Saintom, 4-godišnjom Chicagom i 3-godišnjim Psalmom no većinu vremena djeca će biti kod majke kojoj popularni reper mora plaćati 200.000 dolara alimentacije mjesečno.

Imovina je podijeljena u skladu s predbračnim ugovorom koji je par potpisao prije sklapanja braka, a oboje su se odrekli bračnog uzdržavanja.