napravili šou

[VIDEO] Đoković i Ibrahimović se družili, a pala je neobična izvedba Zlatanove omiljene pjesme

16.11.2021 u 11:45

Bionic
Reading

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković nalazi se u talijanskom Torinu gdje se igra završni Master turnir sezone. Ondje je stigao kako bi navijao za svog prijatelja i legendarni švedski napadač, Zlatan Ibrahimović, a druženje nije moglo proći bez pjesme

'Jutro je, jutro jeee… Grande Ibra. Uvijek je zadovoljstvo vidjeti te! Hvala na posjeti u Torinu', napisao je Novak Đoković na Instagramu. Dobro raspoloženi dvojac popričao je na 'domaćem jeziku', a onda je tenisač izvadio mobitel i pustio hit folk pjevačice Nade Topčagić koji je Ibrahimoviću najdraža pjesma. Dobro raspoloženi počastili su sve simpatičnom izvedbom.

ATP je objavio videozapis dvojice sportskih velikana na Twitteru uz opis 'Kada vuk sretne lava', a video je, očekivano, odmah postao hit. Inače, Ibrahimović je u jako dobrim odnosima sa svim sportašima s ovih prostora, a s Novakom prijateljuje od 2013. godine kada su se upoznali u Parizu. Ibrahimović je izjavio da je Đoković upoznao njegovu djecu i da ona su bila impresionirana.

'Fin je momak. Onakav je kakvog ga vidite i na televiziji. Neki sportaši su jedno pred kametrama, a drugo u stvarnosti, ali on je isti i to mi se sviđa. Duhovit je i prenosi pozitivnu energiju. S njim se zabavno družiti', izjavio je o Đokoviću koji je za nogometaša Milana također imao samo riječi hvale.

Ibrahimović je izjavio da je Đoković upoznao njegovu djecu i da ona su bila impresionirana. 'Fin je momak. Onakav je kakvog ga vidite i na televiziji. Neki sportaši su jedno pred kametrama, a drugo u stvarnosti, ali on je isti i to mi se sviđa. Duhovit je i prenosi pozitivnu energiju. S njim se zabavno družiti', izjavio je o Đokoviću koji je za nogometaša Milana također imao samo riječi hvale.

  • +3
Jelena i Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Rekao je da mu se sviđa Ibrahimovićeva filozofija. 'Zlatan je simbol balkanskog mentaliteta i snage, te apsolutnog samopouzdanja. Mi nikada ne odustajemo, a ja se u tome jako prepoznajem. Ima mentalitet prvaka koji poštuje druge, ali na teren ulazi svjestan svojih kvaliteta koje proizlaze iz radne etike', pohvalio je slavni Srbin Šveđanina.

Zlatan Ibrahimović Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI