NEMA KRUHA U KUHAČI

Vesna iz Masterchefa kuhaču zamijenila šminkom

09.09.2011 u 13:42

Bionic
Reading

Vesna Matulić, koja je ušla u najboljih 15 u utrci za Masterchefa, ušla je u uži izbor za šminkericu londonske tvrtke Illamasqa, saznaje 24 sata

'Ušla sam u uži izbor za šminkericu londonske tvrtke Illamasqa. Za mjesec dana ta tvrtka otvara ekskluzivnu trgovinu u središtu Zagreba pa će, uz prodaju šminke, imati i vizažiste koji će uljepšavati lica', rekla je Vesna Matulić za 24 sata.

Jedna od 15 najboljih kuhara 'Masterchefa' nakon što je izašla iz šoua, nadala se da će postati stilist za hranu. 'Htjela bih ukrašavati jela na tanjurima za restorane i hotele', rekla je tada.

Kako nije uspjela u tom naumu, vratila se struci, odnosno šminkanju. Završila je koledž za ljepotu u Londonu, gdje je živjela pet godina, pa je stručnjak za modnu šminku, ali i za izradu filmskih maski.

'Crtala sam rupe od metaka na čelu, rane po tijelu ili glumce pretvarala u osakaćene i izgorjele ljude. Ipak, najdraže mi je šminkati glumce za serije. Sad radim na seriji 'Larin izbor'. Znam tamo pola ekipe, pa mi je odlično surađivati s njima', rekla je.