singlom i spotom

Velikogorički bend Mel Camino najavljuje novi album

27.02.2021 u 16:59

Bionic
Reading

Prvi put nakon četvrtog albuma 'Kad? Sad!' koji je kod većine glazbenih kritičara dobio vrlo dobre recenzije, grupa Mel Camino predstavlja prvi dio novog materijala - singl provokativnog imena 'One Night Stand'

Tekst pjesme One Night Stand koji se bez lažnog moraliziranja bavi lijepom, svijetlom, ali i tamnom stranom odnosa za jednu noć, potpisuje Zlatko Majsec, glavni vokal Mel Camina, stoji u priopćenju.

'Svijetlu stranu, po meni, čine slatka neobaveznost, bezbrižnost i izostanak odgovornosti koju nose ozbiljniji odnosi, i dakako tjelesni užitak, dok je tamna strana kad u jutarnjem mamurluku shvatiš da ležiš pored nekoga koga uopće ne poznaješ i s kime nisi baš emocionalno povezan. Tu si već na granici mučne ispraznosti i želje da taj netko samo nestane jer naprosto nedostaju toplina i smislenost ljubavnog odnosa koji čovjeka mnogo više oplemenjuje od površnog "hvatanja" na jednu noć...', kazao je Majsec.

Izvor: Društvene mreže

Na pisanje pjesme potaknuo ga je stih jedne pjesme beogradskog benda Artan Lili, a tekst je napisao spajajući osobna s iskustvima svojih prijatelja. Pjesma je na hrvatskom jeziku, no pri objavi spota bend je odlučio zadržati njezin radni naslov na engleskom jeziku. Spot je osmislila, režirala i montirala Dora Butković. Ona je u spotu, uz Majseca, odigrala i glavnu ulogu. Borna Obranović zaslužan je za snimanje i odabir lokacija, a Ante Delač za coloring. Glazbu za pjesmu zajedno su stvorili svi članovi benda Mel Camino, a produkciju, miks i izradu mastera potpisuje Hrvoje Prskalo. Iza Mel Camina uspješan je četvrti album 'Kad? Sad!' koji je na većini glazbenih portala dobio vrlo dobre recenzije.