LJUBAV I DALJE TRAJE

Veliko slavlje za Luku Modrića: Sa suprugom Vanjom obilježio 8 godina braka

14.05.2018 u 11:26

Bionic
Reading

Šest godina ljubavi ozakonili su 13. svibnja 2010. godine prvo građanskim brakom, a potom su godinu kasnije, nakon što im se rodio prvi sin Ivano, Vanja i Luka Modrić ponovili zavjete u crkvi. Veliko slavlje tada je organizirano u zagrebačkom hotelu Westin. Obljetnicu ljubavi, poznati je nogometaš proslavio i na svom Instagram profilu

Ako se nečega uvijek sjeti i rado obilježi sa svojim obožavateljima na Instagramu, onda su to rođendani i godišnjice osoba koje su mu najbliže u životu. Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Real Madrida Luka Modrić, putem svog Instagrama pohvalio se lijepom brojkom koju slave on i njegova supruga Vanja - osmom godišnjicom braka.

Uz zajednički selfie, na kojem su oboje nasmijani, Modrić je kratko i jasno napisao: '8 godina!'

  • +14
Vanja i Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vanja i Luka Modrić vjenčali su se prvo u Zagrebu, 13. svibnja 2010. godine, netom prije rođenja njihovog prvog djeteta, sina Ivana. Matičar je stigao u poznati zagrebački restoran, te su zavjete izrekli pred najbližom obitelji i prijateljima.

Veliko slavlje za obitelj i prijatelje održano je godinu kasnije, 11. lipnja 2011. godine. Par je prvo izmijenio zavjete u crkvi, a potom su do jutarnjih sati slavili u hotelu Westin.

8 years! 💍🙏🏻❤️ #anniversary

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

Nakon sina Ivana, Vanja i Luka Modrić dobili su i petogodišnju kćer Emu te malenu Sofiju, koja se rodila 2. listopada 2017. godine. Peteročlana obitelj živi u Madridu.