40. ROĐENDAN

Veliko slavlje u Miamiju: Procurile fotografije rođendanske proslave Ivanke Trump

29.10.2021 u 14:24

Bionic
Reading

Najstarija kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka Trump, proteklog je vikenda proslavila svoj 40. rođendan u Miamiju, a fotografije na kojima se vidi kako u društvu prijateljica uživa u kavijaru i šampanjcu, procurile su na društvene mreže

S mnoštvom prijateljica, koje su samo zbog nje stigle sa svih strana Amerike stigle u South Beach, Ivanka Trump proslavila je 40. rođendan sa stilom. Kći bivšeg američkog predsjednika rođendan je proslavila u poznatom klubu Surf, koji se nalazi u sklopu hotelu Four Seasons, gdje su uživale u večeri.

Poveće društvo kasnije se uputilo u privatni klub ZZ, koji se nalazi u Design Districtu, a cijela proslava je navodno trajala puna dva dana.

'Djevojke su dva dana uživale ploveći brodom, sunčajući se na plažama, ispijajući šampanjac... Bilo je tu i torte i kavijara i svega', otkrio je dobro upućeni izvor, otkrivši kako se na kratko na večeri u Surf Clubu pojavio i Ivankin suprug Jared Kushner.

Inače, Ivanka se sa suprugom i njihovo troje djece, baš poput oca i braće, nakon odlaska iz Washingtona odselila u Miami, gdje grade i luksuznu vilu. Život u Miamiju, nakon New Yorka i Washingtona, u potpunosti im odgovara, pa ne čudi da su se i brzo prilagodili.

  • +7
Ivanka Trump i Jared Kushner Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

cijena prava sitnica

Nakon odlaska iz Bijele kuće: Kćer Donalda Trumpa pronašla je savršen dom za svoju obitelj i kupila nevjerojatno luksuznu vilu

Pogledaj galeriju