MALA SLAVLJENICA

Veliko slavlje u kraljevskoj obitelji: Nove fotografije preslatke princeze Charlotte povodom 4. rođendana

02.05.2019 u 09:49

Bionic
Reading

Baš kao i prijašnjih godina, i ove su se s nestrpljenjem iščekivale fotografije princeze Charlotte povodom njezinog četvrtog rođendana, osobito jer su Kate Middleton i princ William odlučili 'na kapaljku' davati javnosti obiteljske fotografije

Povodom 4. rođendana princeze Charlotte njezini roditelji, princ William i Kate Middleton s javnosti su podijelili i tri najnovije fotografije neodoljive kćerkice. I za ove fotografije, baš kao i posljednje Charlottinog mlađeg brata, princa Louisa, zaslužna je njihova majka, Kate Middleton, koja ih je snimila u Kensingtonskoj palači, ali i na njihovom imanju u Norfolku.

Princeza Charlotte srednje je dijete budućeg britanskog kralja, princa Williama, koja je ujedno četvrta u naslijeđu trona, nakon djeda, princa Charlesa, oca, ali i brata, princa Georgea, dok je nakon nje princ Louis.

Promatrajući četiri objavljene fotografije mnogi su primjetili kako malena Charlotte neodoljivo nalikuje na svoju prabaku, kraljicu Elizabetu II.

Princeza Charlotte - 4. rođendan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Za razliku od ovogodišnjih fotografija, na kojima pozira sama, prošle joj je godine rođendanske fotografije 'ukrao' mlađi brat, princ Louis, koji je rođen nekoliko dana prije njezinog trećeg rođendana, pa je Kate Middleton iskoristila priliku i objavila njihove zajedničke portrete.