U UDARNOM TERMINU

Veliki povratak Željke Ogreste i Piramide na HTV

03.09.2014 u 10:36

Bionic
Reading

Televizijski projekt bračnog para Dubravka Merlića i Željke Ogreste Piramida u udarnom je terminu jesenske programske sheme HTV-a

Nakon šestogodišnje pauze, HTV se ponovno odlučio emitirati TV show 'Piramida' koja je tijekom svog četverogodišnjeg prikazivanja postizala izvrsnu gledanost, a koja se može pohvaliti i jednom od najprestižnijih svjetskih nagrada Rose d’Or (Zlatna ruža) u kategoriji showa.

'Piramida se vraća na prvi program HTV-a. Vodit će je Željka Ogresta, a urednik će biti Mario Sedmak. Emitirat će se utorkom nakon središnjeg Dnevnika, a prva emisija biti će 16. rujna', potvrdili su nam s HTV-a.


Piramida je bazirana na originalnom formatu koji je osmislio Merlić, danas direktor N1 televizije i zajedno sa suprugom vlasnik tvrtke Castor Multimedia, od koje je HTV kupio licencu.

Koncept emisije u kojoj se tri poznate osobe iz javnog života natječu u debati o pet aktualnih tema iz proteklog tjedna, a gledatelji telefonskim pozivima određuju pobjednika, osim domaće publike osvojio je regiju, ali i svijet. Licenca je prodana Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj i Kanadi.