LIJEPA MAMA

Tri mjeseca nakon poroda Doris Pinčić Rogoznica pokazala zavidnu figuru

21.09.2018 u 17:58

Bionic
Reading

Niti tri mjeseca prošlo je otkako je glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica na svijet donijela svoje drugo dijete, djevojčicu Gitu. Lijepa Zadranka, koja se na kratko pozdravila s poslovnim obavezama, dane provodi s obitelji, a najviše pažnje trenutno zahtjeva malena Gita koju je cijela obitelj jedva dočekala. Iako se čini kao da je jučer rodila, Doris se već uspjela vratiti u zavidnu formu

Doris Pinčić Rogoznica trenutno proživljava najslađe trenutke. Nakon što se prije nepuna tri mjeseca po drugi put ostvarila u ulozi majke, glumica i voditeljica ne krije koliko je sretna. Na svom Instagram profilu slavna Zadranka redovito s fanovima dijeli obiteljske fotografije i radosne trenutke s kćerkicom Gitom, sinom Donatom i suprugom Borisom Rogoznicom.

View this post on Instagram

Sretne dane samo pamtim..sretne dane pune smijeha ❤

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Dorisine fanove posebno je iznenadila posljednja fotografija na kojoj je glumica pokazala svoju novu (staru) figuru. Kao da nikad niti nije bila trudna, Doris se u rekordnom vremenu vratila na nekadašnji konfekcijski broj i uskočila u stare traperice.

'Sezona traperica je otvorena, dakle ljeto je definitivno završilo', napisala je glumica ispod fotografije, oprostivši se s ljetom i pozdravivši jesen.

Da je glumica skinula sav višak kilograma koje je nakupila u trudnoći, primijetili su i njezini obožavatelji, koji su mladu mamu obasuli komplimentima na račun izgleda.

'Gaće ti spadaju... dobar znak', 'ženo, kao da nisi ni rodila', 'mršavice', bili su samo neki od oduševljenih komentara kojima su fanovi počastili lijepu glumicu.

  • +33
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Čekada