LIJEPA SLAVLJENICA

Veliki dan za Sandru Perković: Osmjeh na licu i razlozi za sreću naše dvostruke olimpijske pobjednice

21.06.2018 u 16:40

Bionic
Reading

Naša najuspješnija atletičarka danas uživa punim plućima u Istri i slavi 28. rođendan. Sandra Perković je svojim fanovima na svom Instagram proflu pokazala kako izgleda njezina proslava. Jedna od naših najtrofejnijih sportašica ima pregršt razloga za slavlje. Nakon što je odlično započela novu sezonu Dijamantne lige te nezaustavljivo niže sportske uspjehe, a i u privatnom životu je, čini se, sretna i zadovoljna

'Bok svima! Danas mi je rođendan. Napunila sam 28 godina. Da, još jedna duga godina i još godinu dana starija, no svejedno mi je jako drago primati vaše čestitke. Jedva čekam proslaviti rođendan sa svima vama. Hvala vam na prekrasnim željama. Uz takve želje ovo će biti jedna sjajna godina. Idemo plesati', napisala je Sandra Perković u opisu fotografije na kojoj pozira u bijelom bikiniju koji je istaknuo njezinu preplanulu put i seksi figuru, a pokraj nje je hrpa rođendanskih balona.

'Tako mlada, a već junakinja, sretno, ti si velika inspiracija, život te podržava u svemu lijepa pobjednice!', poručila joj je glumica Mia Elegović. 'Sretan ti, najsretniji!', zaželjela joj je glumica Ecija Ojdanić, a čestitkama se pridružila i Bojana Gregorić Vejzović.

Sudeći prema fotografiji koju je objavila u Instagram storyju, jedna od naših najuspješnijih atletičarki svih vremena rođendan će proslaviti s ekipom s kojom trenira s njom cijelu godinu. Po povratku u Zagreb, sigurno će prirediti zabavu za svoje najmilije i prijatelje.

Prije nekoliko dana je otvorila i sezonu kupanja pa je objavila fotografiju s velikim ružičastim plamencem. Otkrila je i tajnu svog preplanulog fit izgleda. 'Puno sunca i puno treninga', napisala je Sandra, a ispod njezine fotografije 'pljuštale' su samo riječi hvale.

  • +9
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL