RAZLOG ZA SLAVLJE

Veliki dan u životu Jelene Pajić: 'Želim da mi sve bude ovako kako je sada'

04.12.2018 u 10:30

Bionic
Reading

Omiljena televizijska voditeljica i novinarka danas ima razlog za slavlje. Uvijek nasmiješena i šarmantna Jelena Pajić puni 34. godine, a dan joj prolazi, kaže, u radnom ozračju. Za tportal je ispričala kako će počastiti svoje suradnike i što joj je od dosadašnjih rođendana najdraža uspomena

'Dan mi prolazi radno. Kolege na RTL-u ću počastiti s tortom i sokovima, a navečer ću slaviti uz drage ljude ako budem odmorna', ispričala nam je kroz smijeh dobro raspoložena Jelena Pajić. Lijepoj RTL-ovoj voditeljici od ranoj jutra pristižu čestitke na Facebooku, a među čestitarima su brojne nekadašnje kolege s HTV-a, gdje je Jelena provela 13 godina, Damir Smrtić, Zlatko Turkalj, Davor Meštrović, Uršulla Tolj, Ivana Debeljak i mnogi drugi.

'Želim da mi sve bude ovako kako je sada. Sve je taman i nemam ništa još što bih dodala', rekla je Jelena. Za sada je, kaže, godine i starenje ne dira. Ne može izdvojiti ni jednu rođendansku proslavu do sada.

'Bilo je kroz život lijepih, kojekakvih slavlja i fešti, ali kad se sjetim neke posebne uspomene s nekog od mojih rođendana, to je fotografija s prošlogodišnjeg na kojoj smo mama, baka i ja, tri generacije žena u našem domu. Ta fotografija mi je baš draga', otkrila je.

Jelena Pajić je bila dobro poznato voditeljsko lice emisija 'Dobro jutro, Hrvatska' i 'Bingo showa', a onda je ležerni program odlučila zamijeniti ozbiljnim informativnim. U novoj radnoj sredini, na RTL-u se brzo udomaćila, a gledatelji su je prihvatili odlično, jer su komentari na njezinu pojavu u RTL-ovoj središnjoj informativnoj emisiji samo pozitivni. To nije za čuđenje budući da lijepa voditeljica i novinarka uvijek ostavlja ugodan dojam.

  • +5
Jelena Pajić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo HRT