slavlje ljubavi

Velika sreća poznatog HRT-ovca: Proslava prve godišnjice braka

02.10.2017 u 09:51

Bionic
Reading

Televizijski i radijski novinar te voditelj Frano Ridjan i njegova supruga Lea žive svoje najsretnije dane. Ovih dana proslavili su prvu godišnjicu braka koji su ovog ljeta okrunili rođenjem sinčića Maura

'Još je ljepše sada nego prije godinu dana, jer sad smo tu ti, ja i mališa', poručio je Frano Ridjan svojoj supruzi na društvenim mrežama te mu ne prestaju stizati brojne čestitke.

Romantični Frano svoju Leu je zaprosio u prosincu 2015. na zagrebačkom Zrinjevcu i sve je izgledalo kao scena iz romantičnih filmova. Kleknuo je pred svoju dragu, a članovi zbora Ivan Goran Kovačić pjevali su pjesmu 'Be My Baby' grupe Ronettes, poznatu iz filma 'Prljavi ples', dok je svirao Ante Gelo bend. 

  • +3
Frano Ridjan Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakus/PIXSELL

Za mjesto vjenčanja par je odabrao popularnu salu za svadbe u sklopu golf terena nedaleko od Zagreba. Svirao im je tamburaški sastav Begini, kao i klapa Kampanel.

Lea je njihovo prvo dijete na svijet donijela 16. srpnja u KBC-u Rijeka. Dječačić je rođen s 4100 grama i dugačak 54 centimetra, a Frano je tijekom porođaja cijelo vrijeme bio uz voljenu suprugu.

'Bio sam vjeran i dobar pratitelj na porodu, a čak sam dobio ponudu da počnem raditi kao babica. Prerezao sam pupčanu vrpcu i šutio sam, plakao, kao pravi muškarac, naredna tri sata. Sve ono što sam mislio da će biti - razvaljotka, tamburaši, sve je to ništa. Moj novi centar svijeta su njih dvoje', izjavio je tada Frano za tportal.

  • +3
Frano Ridjan Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album