Frano Ridjan

HTV-ov voditelj postao otac: Rodio se maleni Mauro!

19.07.2017 u 19:08

Bionic
Reading

Slatke brige muče HTV-ovog voditelja Franu Ridjana, koji je 16. srpnja postao otac malenog Maura. Lea Ridjan, malenog je rodila u riječkoj bolnici, a novopečeni otac bio je cijelo vrijeme poroda uz svoju suprugu

Kako donosi magazin Gloria, u riječkoj je bolnici , 16. srpnja, na svijet stigao maleni Mauro Ridjan, sin HTV-ovog voditelja Frane Ridjana i njegove supruge Lee.

Poznati voditelj šest je sati proveo sa suprugom u rađaonici kako bi dočekao svog 4100 grama teškog i 54 centimetra dugačkog nasljednika.

‘Šutio sam, kao pravi muškarac, dugo plakao od sreće i uživao u tim trenucima’, otkrio je voditelj za Gloriju te otkrio kako se Mauro rodio u Rijeci jer je njegova supruga s Krka. Budući da tamo još uvijek živi njezina obitelj, stoga će prve mjesece novopečena majka sa sinom upravo provesti tamo, dok će Ridjan, zbog poslovnih obaveza, boraviti na relaciji Zagreb-Krk.

Maleni Mauro stigao je kao kruna dugogodišnje ljubavi, koja je prošlog listopada okrunjena brakom.

'Lea me osvojila svojom jednostavnošću i tolerancijom. Skupa smo osam godina, prošli smo onu opasnu sedmu i sad smo na konju. Iako oboje imamo pretrpan raspored, kad smo skupa, lijepo nam je i uživamo kao prvog dana', izjavio je uoči vjenčanja za tportal Ridjan.