za kraj ljeta

Velik tjedan za pop glazbu: Selena Gomez, Miley Cyrus i Ariana Grande imaju nove pjesme

25.08.2023 u 16:32

Bionic
Reading

Svjetski mediji pišu da je ovo veliki tjedan za pop glazbu jer su tri svjetske glazbene zvijezde predstavile svoje nove pjesme počevši od četvrtka navečer

Selena Gomez izbacila je svoju novu plesnu stvar 'Single Soon', a publici je još prošlog tjedna najavila da nastavlja raditi na trećem studijskom albumu i da bi 'željela objaviti zabavnu pjesmu koju je napisala prije nekog vremena, a koja je savršena za kraj ljeta'.

Miley Cyrus također je prošlog tjedna obznanila da će objaviti svoj novi singl 'Used to be Young' u četvrtak u ponoć. Napisala je da je TV specijal 'Endless Summer Vacation - Backyard Session' - 'retrospektivni intervju o prvih 30 godina njezinog života', a da je pjesma 'Used to be Young' posvećena vjernim obožavateljima te da je tekst za nju napisan prije gotovo dvije godine, kada se osjećala, kako je rekla, 'neshvaćeno'.

  • +3
Miley Cyrus Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Ariana Grande slavi pak 10. obljetnicu izdanja svog debitantskog albuma 'Yours Truly' iz 2013. godine. U videu objavljenom na Instagramu otkriveno je da će predstaviti deluxe verziju pjesme 'Yours Truly' u četvrtak navečer, uz nedavno snimljene izvedbe pjesama 'Honeymoon Avenue' i 'Daydreamin'. U subotu će objaviti prvi od dva dijela pitanja i odgovora, nakon čega će u nedjelju uslijediti još jedna izvedba uživo, 'Baby I Live'. Drugi dio pitanja i odgovora stiže u ponedjeljak, a utorak donosi objavu live nastupa 'Tattooed Heart' i 'Right There'.

Tjedan slavlja kulminirat će u srijedu objavom live izvedbe pjesme koju je Grande snimila s pokojnim reperom i bivšim dečkom Macom Millerom.