'USED TO BE YOUNG'

Miley Cyrus ima novu pjesmu, na koju roni suze i razmišlja o mlađim danima, ali i - njemu

25.08.2023 u 11:21

Bionic
Reading

Superzvijezda je u petak predstavila novi video uradak za pjesmu 'Used To Be Young' u kojem se osvrće na dane kad se ludo zabavljala dok se miri s činjenicom da više nije ista osoba kakva je nekoć bila

To je prva pjesma Miley Cyrus nakon ošto je u ožujku ove godine objavila album 'Endless Summer Vacation', s mega hitom 'Flowers'. Ta je pjesma stekla neslužbeni status himne svih žena jer govori o ljubavi prema sebi, unutarnjoj snazi i samopouzdanju - temama koje su u posljednje vrijeme sve popularnije jer ističu sposobnost žena da se potpuno samostalno pobrinu za sebe i svoju sreću. U lakopamtljivim stihovima, Miley pjeva kako će sama sebi pokloniti cvijeće, sama otići plesati i voljeti samu sebe više nego što je može voljeti ijedan muškarac.

U novoj pjesmi Miley se prisjeća prošlosti, a čini se da se i u njoj ponovo dotiče propala ljubavi s Liamom Hemsworthom. O svojoj novoj skladbi je izjavila:

'Ova pjesma govori o odavanju počasti onoga što smo bili, ljubavi onoga što jesmo i slavljenju onoga što ćemo postati. Ponosna sam kad razmišljam o svojoj prošlosti i optimistična kada razmišljam o budućnosti. Zahvalna sam svojoj odanoj publici koja svakodnevno moje snove pretvara u stvarnost. Iskreno sam zahvalna na vašoj kontinuiranoj podršci. Ova pjesma je za vas', poručila je.

Izvor: Društvene mreže

U stihovima pjesme "Used to Be Young", Cyrus se osvrće na godine kad je provodila vrijeme na zabavama, a u pjesmi kaže da ne žali za tim iskustvima unatoč iako je s godinama pronašla novi smisao u životu.

Zanimljiv je i odabir datuma njezinog novog singla, 25. kolovoza važan je datum za Miley, o čemu je govorila uoči izlaska pjesme. 'Odlučila sam objaviti 'Used To Be Young' 25. kolovoza jer je ovaj određeni datum povijesno bio važan za mene osobno i za moju karijeru', rekla je Miley nedavno u videu koji je objavila na Instagramu.

Naime, 25. kolovoza 2010. Miley i njezin bivši suprug Liam Hemsworth navodno su prekinuli prvi put mnogo prije službenog razvoda u siječnju 2020. Zatim je 25. kolovoza 2013. Miley objavila svoju hit pjesmu 'Wrecking Ball', za koju se se vjeruje da također govori o Liamu.

  • +3
Miley Cyrus Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Jednostavni video uradak prikazuje Cyrus kako hoda niz mračnu stazu, što podsjeća na njezin glazbeni video 'The Climb' prije nego što stane ravno ispred kamere, noseći majicu s Mickey Mouseom kao posvetu njezinim danima Hannah Montani, Disneyjevom uratku koji je stekao veliku popularnost i vinuo je u zvijezde.

Dok pjeva emotivni tekst pjesme 'Used to Be Young', kantautorica je lijevala suze veći dio isječka prije nego što se pred kraj nasmiješila od uha do uha, naizgled prihvaćajući svoju prošlost i rado je se prisjećajući.