najava prekida

Selena Gomez opet kuri vatru između Biebera i Hailey: Što znači ovaj potez?

24.08.2023 u 14:48

Bionic
Reading

Iako je navodno sklopila primirje s Hailey Bieber, Selena Gomez objavila je video zbog kojeg su se mnogima pojavili upitnici. Čini se da još uvijek nije prešla preko prekida s kanadskom zvijezdom, a ovaj potez otkriva da možda ni on ne odustaje od nje

Ljubavni trokut između Selene Gomez, Hailey Bieber i Justina Biebera nikako da se raspukne. Iako su Hailey i Justin u braku od 2018. godine, već se nekoliko puta pisalo da Bieber žali zbog prekida sa Selenom s kojom je bio u vezi osam godina te je bila njegova prva velika ljubav.

Pjevačica Selena Gomez ponovno je probudila interes obožavatelja za njezin odnos s kanadskim pjevačem, a sve zbog najnovije objave u kojoj se navodno nalazi poruka za popularnog bivšeg.

U videu Selena oponaša kultnu scenu iz serije 'Seks i grad' kada Samantha odgovara na telefonski poziv svog oženjenog ljubavnika.

'Gotovo je, rekao sam ženi', govori muški glas u videu, na što Selena zbunjeno upita tko ju zove. Korisnici društvenih mreža zapitali su se povlači li pjevačica referencu sa svojim stvarnim životom i je li nedavno zaprimila sličan poziv od Biebera.

U opisu objave pjevačica se ogradila da je ovaj video nastao je s ciljem promocije njezine nadolazeće pjesme 'Single Soon' ako je suditi po opisu, no obožavatelji su sigurni da video nosi tajnu poruku koju je uistinu nemoguće ne vidjeti. Nova pjesma izlazi već ovog petka, a hoće li u njoj otkriti u kakvim je odnosom s bivšim, saznat ćemo vrlo brzo!

  • +4
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA