STILSKA POSLASTICA

Ana Gruica Uglešić uživa na proljetnom suncu sa svojim omiljenim modnim dodatkom kojeg su obožavale i dive starog Hollywooda

21.03.2022 u 20:27

Bionic
Reading

Modne influencerice i druge poznate dame s Instagrama obožavaju maramama vezati kosu u raznim prigodama. Jedna od njih je i glumica, manekenka i fitness trenerica koju se često može vidjeti s takvim 'ukrasima' za glavu

Ana Gruica Uglešić otvorila je proljetnu sezonu, barem ako je suditi prema njezinim objavama na Instagramu. Zadnjih dana pohvalila se veselim outfitima, a jedan je pokazala i na sunčanoj terasi Straduna. Privlačila je poglede u svijetlo plavoj košulji i oker balonerom, atraktivnim sunčanim naočalama sa zelenim retro okvirima, a cijelu kombinaciju je začinila šarenom maramom koju je vezala oko glave.

Marame i turbani (koji odavno više nisu sinonim za zlatno doba Hollywooda) za nju su jedan od omiljenijih predmeta. I dok neki osporavaju njihovu praktičnost, glumica, manekenka i fitness trenerica ranije je rekla da su joj marame i turbani više modni dodatak nego praktični. Na nošenje ih je potaknula fotografija njezine majke kao djevojčice, a oko glave ih je počela motati još od puberteta.

Uvijek chic, Splićanka smatra da jednostavnu maramu treba znati vezati sa stilom kako bi se dobio damski ili boemski izgled. Mnogi su pratitelji bili oduševljeni njezinom posljednjom kombinacijom pa je u komentarima, očekivano, dobila brojne komplimente.

  • +5
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL