briljantni nastupi

Već je tada ostavljao bez teksta: Poslušajte kako je Martin Kosovec zvučao kao dječak

28.01.2024 u 09:53

Bionic
Reading

18-godišnji Martin Kosovec pobijedio je u četvrtoj sezoni 'The Voicea', a u finalu konkurencija su mu bili Jakov Peruško Rihtar iz tima Dino, Luka Novokmet iz tima Gobac te Ana Širić iz tima Urban

Ovogodišnji pobjednik 'The Voicea' Martin Kosovec osvojio je hrvatsku javnost jedinstvenim glasom i izvedbama zahtjevnih, starih pjesama, a videa iz njegove mladosti pokazuju da je još kao dječak publiku ostavljao - bez teksta.

'Pjevač ovakvog glasa rađa se jednom u sto godina', rekla je njegova mentorica Vanna, s kojom se složilo i preko 88 tisuća fanova koji su svojim glasovima 18-godišnjem Martinu donijeli pobjedu.

Mnogi su ostali fascinirani njegovim cool stavom na pozornici, a čini se da je jedan od razloga i iskustvo koje je stekao kao dječak.

Naime, na YouTubeu pronašli smo video malenog Martina kako na pozornici, praćen bendom u pozadini, besprijekorno pjeva pjesmu 'Jalta, Jalta' i izaziva potpuno oduševljenje i ovacije publike.

Na velikoj pozornici nastupio je i s glazbenikom Ivanom Jelić s kojim je u duetu otpjevao kultnu pjesmu Ive Robića 'Golubovi', u posve 'šmekerskom' stilu usprkos godinama.

Svoju zrelost i skromnost pokazao je i u izjavi nakon pobjede za službeni Instagram profil natjecanja:

'Sretan sam, zadovoljan sam, ali podjednako sam sretan za druge kandidate, jer plasman nije bitan. Bitno je da smo zajedno', rekao je Martin Kosovec.

  • +23
'The Voice' - finale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije