NAJBOLJI PRIJATELJI

Val Kilmer progovorio o svom zdravlju u novoj autobiografiji

01.04.2020 u 22:33

Bionic
Reading

Kad je Val Kilmer saznao da ima rak grla preselio je kod pjevačice Cher koja je uvijek bila uz njega kad mu je to trebalo

Slavni 60-godišnji glumac Val Kilmer 2015. saznao je da ima rak grla. U autobiografiji 'I'm Your Huckleberry' Val Kilmer otvoreno piše o užasnim trenucima iz tog vremena.

'Jedne noći probudio sam se povraćajući krv. Krevet je izgledao kao scena iz 'Kuma'. Prvo sam se pomolio, a zatim nazvao hitnu pomoć. Na kraju sam o svemu obavijestio Cher koja je zasjala u trenutku nedaće', piše Val Kilmer prisjećajući se dana kad je u gostinjskoj kući živio kod pjevačice.

'Iako sam bio potpuno prekriven krvlju, primijetio sam da Cher odmjerava djelatnika hitne pomoći koji je bio vrlo zgodan. Kad smo si ulovili poglede, obrvama sam joj dao do znanja da je momak zgodan', piše Val Kilmer te dodaje kako se pjevačica zacrvenila, a zatim prasnula u smijeh.

Oboje su se smijali sve dok Valu Kilmeru nisu stavili masku s kisikom na usta i provjerili mu tlak i disanje.

Nakon što je prošao kemoterapiju, terapiju radijacijom i operaciju grla, Val Kilmer više nema rak. U međuvremenu je postao vjernik.

'Već sam četiri godine zdrav i rak se nije vratio. Za to sam tako zahvalan', rekao je Val Kilmer kojem je glas u lošem stanju, no svakodnevno prolazi terapiju i vježba kako bi mogao normalno govoriti.

'Činjenica da mi gubitak glasa može uništiti karijeru me je samo dodatno motivirala', kaže Val Kilmer kojeg ćemo imati priliku vidjeti u novom nastavku 'Top Guna'.