oduševila izgledom

U slatkom iščekivanju: Dok je Duje Ćaleta Car s reprezentacijom, Adriana Đurđević uživa u ljetnim radostima i pokazuje trudnički trbuščić u badiću

20.06.2021 u 17:55

Bionic
Reading

Dubrovkinja Adriana Đurđević i Šibenčanin Duje Ćaleta Car nedavno su izrekli sudbonosno 'da', a prve dane braka provode odvojeno. Naime, dok je Duje zauzet obvezama prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, njegova supruga uživa u ljetnim čarima i odbrojava zadnje tjedne trudnoće u rodnom Dubrovniku

Adriana Đurđević izgleda sjajno i punim plućima uživa u ljetnom radostima. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom žutom badiću dubokog dekoltea. Uz objavljenu fotografiju Adriana je napisala: 'Lovim sunce', a objava je instantno prikupila veliki broj lajkova i pozitivnih komentara. Mnogi su ostali zatečeni Adrianinim izgledom, ali i činjenicom da je u trećem tromjesečju trudnoće uspjela sakriti trbušćić.

Međutim, malo kasnije Adriana je objavila i fotografiju na kojoj uživa u plićaku dubrovačke plaže, a pozira u zelenom jednodjelnom badiću koji jasno ističe trudnički trbuščić.

Kako god, Adriana doista blista i izgleda poput model. Buduća mama, koja je svom dugogodišnjem dečku, nogometašu Duji Ćaletu Caru rekla sudbonosno 'da' prije nepunih mjesec dana, uživa u rodnom Dubrovniku u svim čarima ljeta dok je njezin suprug zauzet obvezama koje donosi aktualno Europsko prvenstvo u nogometu.

Podsjetimo, 24-godišnji nogometni reprezentativac i dubrovačka pravnica vezu su ozakonili 25. svibnja u potpunoj tajnosti, a da je vjenčanje održano, Adriana Đurđević potvrdila je tek četiri dana kasnije kada je na svom Instagram profilu objavila i prve fotografije s istog, i oduševila sve pratitelje. Par će uskoro postati i roditelji po prvi put, a premda znaju spol djeteta, ne žele ga otkriti.

  • +3
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL