in magazin

Uzeti muževo prezime ili ne? Slavne Hrvatice otkrile što o tome misle

04.06.2022 u 12:19

Bionic
Reading

Promijeniti prezime ili ne, pitanje je sad, a slavne su dame svoje mišljenje otkrile novinaru Davoru Gariću za In magazin

Uzeti suprugovo prezime ili zadržati svoje? Vječna dilema. Mnoge žene prije udaje pomno razmišljaju prikloniti se tradiciji i promijeniti svoje prezime. Neke, pak, odlučuju muževo prezime nadodati na svoje. Učinila je to, primjerice, Maja Šuput dodavši na svoje prezime i muževo: Tatarinov. Žanamari je svoje prezime potpuno promijenila, a Borna Kotromanić ima jedinstven slučaj kada je prezime u pitanju. Promijeniti prezime ili ne, pitanje je sad, a slavne su dame svoje mišljenje otkrile novinaru Davoru Gariću za In magazin.

''Za medije sam Maja Šuput, na papirima sam Maja Šuput Tatarinov, a u duši sam Maja Tatarinov'', započela je priču o prezimenima nakon udaje Maja u prilogu In magazina.

Tu je i Lucija Lugomer koja je nakon udaje, baš poput Maje, dodala prezime svojeg supruga. ''Ja sam od prve kad sam komentirala među ostalim i taj dio sa svojim sadašnjim suprugom, ja sam rekla da bih voljela nadodati njegovo prezime, tako da sam i dalje Lucija Lugomer uz to još jedno prezime. To mi je nekako...i dalje sam svoja, ali sam i njegova, i onda ja to kombiniram kako meni paše'', rekla je naša najpoznatija plus size manekenka Davoru Gariću.

Borna Kotromanić pak ima jedinstven slučaj podrijetla svojeg prezimena. Mnogi je poznaju kao Bornu Rajić, prema bivšem suprugu, no to je davno zaboravljena priča, kako je ispričala za In magazin.

''Ja bih čim manje da se tradicija petlja u takve stvari, jer mislim da ipak biram svoje prezime. Ja evo sam isto odabrala to svoje Kotromanić, ne po babi ni po stričevima, nego po svom vlastitom nahođenju'', otkrila je Borna.

Čitavu emisiju u kojoj se još pojavljuju i Tihana Harapin Zalepugin, Leonarda Lončar, Ivana Čuljak, Domenica Žuvela i ostali pogledajte ovdje.