ČESTITKE NE PRESTAJU STIZATI

Uz stihove Petra Graše: Nataša Janjić sve je raznježila fotografijama sinova prvog rođendana

19.02.2020 u 19:56

Bionic
Reading

Nakon što je uoči Valentinova na Instagramu obznanila kako će njihova obitelj postati bogatija za još jednog člana, glumica Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem proslavila je veliki, prvi rođendan sina Tonija

Uz stihove iz hit singla 'Ako te pitaju' Petra Graše, glumica Nataša Janjić Medančić s više od 70 tisuća pratitelja na Instagramu podijelila je fotografije sinove prve rođendanske torte ukrašene žutim autićem koju je mališan odlučio 'provozati' po slastici.

Priliku da Natašinom sinčiću na Instagramu čestitaju rođendan iskoristile su i broje poznate dame poput Natašine glumačke kolegice Ecije Ojdanić, Viktorije Rađe i poznate plesne koreaografkinje, Larise Lipovac Navojec, a sudeći po prethodno objavljenim fotografijama rođendanska proslava odvila se u glumičinom rodnom gradu, Splitu.

Natašin jednogodišnji sin uskoro će dobiti sestru, a vijest o dolasku novog člana obitelji glumica je uoči Valentinova otkrila na Instagramu fotografijom snimke ultrazvuka.

'Opraštam vam što ste mislili da sam debela, vi meni oprostite što sam vam svima lagala....U kolovozu nam stiže djevojčica!!! Valentinovo u našoj kući može početi!', napisala je proteklog tjedna uoči Valentinova.