Nakon 15 godina veze

Uz baklje i tamburaše: Udala se mentorica iz 'Plesa sa zvijezdama', na Instagramu osvanule fotografije s vjenčanja

28.05.2022 u 08:57

Bionic
Reading

Paula Jeričević, koju javnost poznaje kao talentiranu plesnu partnericu Filipa Vidovića u showa na Novoj TV, izgovorila je 'da' u petak da svom dugogodišnjem partneru Filipu Tonkoviću. Njezina sestra Petra Jeričević i još jedna natjecateljica showa 'Ples sa zvijezdama' Gabriela Pilić pokazale su kako je izgledalo na Paulinom velikom danu

Paula Jeričević odabrala glamuroznu vjenčanicu uskog kroja ukrašenu detaljima (za crkveno vjenčanje dodatno ogrnula bijelim sakoom) te je kosu svezala u nisku pundžu. Lijepu mladenku do oltara je dopratio tata, a nakon sudbonosnog 'da'.

Nakon što su ona i njezin odabranik izrekli zavjete, ispred crkve dočekali su ih njihovi gosti uz veliki pljesak i bakljadu koju su za mladence napravili njihova rodina i prijatelji među kojima je bila i Viktorija Rađa te Mia Kovačić.

  • +4
Paula Jeričević Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Paulu ove nedjelje očekuje finale 'Plesa sa zvijezdama' u kojem se nalaze četiri para. Protekli tjedan joj je bio poprilično naporan, no sve je podnijela bez stresa zahvaljujući svoja dva dragulja, kako je nazvala svog supruga i plesnog partnera.

'Ovaj tjedan je blago rečeno turbulentan. Dok s Filipom 1 pripremam prvi ples, Filip 2 marljivo vježba sam i obrnuto. Kad me pitaju je li stresno uvijek kažem da nije. Zašto? Zbog ova dva dragulja koje imam pored sebe', napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira sa zaručnikom Filipom i s Filipom Vidovićem koji joj je plesni partner u 'Plesu sa zvijezdama', a s kojim je zaplesala i na svom vjenčanju.

Inače, brak plesačice i njezinog odabranika stigao je kao kruna desetogodišnje veze. Posebno nježnu objavu Pauli je posvetio njezin sada već suprug Filip koji je prije vjenčanja na svom Instagramu podijelio njezinu objavu uz riječi: 'A valjda smo nakon spremni nakon 15-ak godina'.

Paula Jeričević Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

nače, finale Plesa sa zvijezdama je za samo dva dana, a Paula je već ranije na Instagramu otkrila kako će joj ovaj tjedan biti zbog svega iznimno stresan.

"Ovaj tjedan je blago rečeno turbulentan. Dok s Filipom1 pripremam prvi ples, Filip2 marljivo vježba sam i obrnuto. Kad me pitaju da li je stresno uvijek kažem da nije. Zašto? Zbog ova dva dragulja koje imam pored sebe", napisala je ranije.