ZBOGOM KOVRČAMA

Nakon ozljede, zbog koje je bio upitan njegov nastavak u 'Plesu sa zvijezdama', Filip Vidović odrekao se svog zaštitnog znaka

02.05.2022 u 09:40

Bionic
Reading

Sinoćnja emisija 'Plesa sa zvijezdama' bila je prilika i za neke nove stranice u životu i to kod glumca Filipa Vidovića koji se pohvalio novim imidžom - odrezao je svoje kovrče, po kojima je bio prepoznatljiv i zalizao kosu

Njihova izvedba tanga u osmoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' nikoga nije ostavila ravnodušnim. Naravno, riječ je o Filipu Vidoviću i Pauli Jeričević koji su i ovoga puta dali sve od sebe da oduševe i one najžešće kritičare.

Nakon što je ozlijedio nogu prije nekoliko emisija, zbog čega je bio i upitan njegov ostanak u daljnjem natjecanju, Filip Vidović odlučio se na drastičan rez i ostao bez svojih prepoznatljivih kovrča.

  • +3
Filip Vidović Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

Vidno skraćenu kosu zalizao je, a zbog novog imidža bio je gotovo neprepoznatljiv. Ipak, komplimenata nije nedostajalo, a prva mu je jedan dala članica žirija Franka Batelić:

'Super ti stoji ova frizura.'

Filip Vidović i Paula Jeričević - Tango Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Inače, Filip Vidović proslavio se glavnom ulogom u dramskoj kazališnoj predstavi HNK-a 'Ciganin, ali najljepši', u kojoj je utjelovio glavnu ulogu, Roma Sandija. Na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu diplomirao je 2015. godine, a trenutno u Hrvatskom narodnom kazalištu igra u predstavama 'Genijalna prijateljica', 'Gdje se kupuju nježnosti', 'Revizor' i 'Aretej'.