živi sretno i zadovoljno

Mirna Zidarić u najromatničnijem gradu na svijetu u najljepšem društvu slavi ljubav i život

21.03.2022 u 18:13

Bionic
Reading

HTV-ova voditeljica i sportska novinarka i njen suprug, arhitekt Zoran Zidarić sredinom siječnja obilježili su 27. godišnjicu braka, a trenutno u Parizu uživaju u zajedničkim trenutcima. Palo je i novo slavlje

'Dok nas ima slavit ćemo najbolje što možemo i znamo napajati se na izvorima znanja, ljubavi i mudrosti. Sretan ti 60. rođendan', poručila je Mirna Zidarić svom suprugu Zoranu na društvenim mrežama. A proslavu su imali u jednom od najljepših gradova na svijetu.

Ondje uživaju u obilasku znamenosti, a omiljena sportska novinarka sve vrijedno bilježi fotografijama koje pokazuje svojim sljedbenicima. Podsjetimo, Mirnin suprug je čuveni zagrebački arhitekt koji dolazi iz glumačke obitelji - istaknuti glumac mu je bio otac Krešimir, a jednako je tako cijenjen i Zoranov brat, glumac Ranko Zidarić. U braku su od 1994. punih 27 godina. Upoznali su se u Barceloni 1992. godine, na Olimpijskim igrama.

'Neopisiv ponos osjećam svaki put kada pogledam kako smo dobar posao napravili suprug i ja u odgoju naše dvojice sinova. Isplatili su se svi strahovi, zebnje, šokovi i neprospavane noći jer smo uspjeli na pravi put izvesti dva divna ljudska bića koja svakodnevno i višestruko vraćaju sve uloženo', izjavila je ranije zgodna HTV-ovka za tportal.

  • +3
Mirna Zidarić Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo / CROPIX