NAOMI WATTS:

'Uvijek se uspoređujemo s drugim majkama'

31.03.2017 u 17:43

Bionic
Reading

Glumica Naomi Watts ima dva sina – Sashu i Samuela – za koje skrbi sa svojim bivšim mužem Lievom Schreiberom. U povodu filma 'The Book of Henry' dotakla se teme majčinstva

Glumica Naomi Watts i Liev Schreiber rastali su se nakon 11 godina zajedničkog života, no i dalje su u dobrim odnosima. Dio razloga za to su nesumnjivo i njihova dva sina – devetogodišnji Sasha i osmogodišnji Samuel.

Naomi Watts komentirala je svoje iskustvo majčinstva.

'Svaka majka, čak i ona koja se odrekla karijere, ima stalni osjećaj krivice, bez obzira na napor da napravi najbolje što može i obavlja više stvari istovremeno. Uvijek se uspoređujemo s drugim majkama. Trudim se biti najbolja što mogu. Ima dana kad imam osjećaj da uspijevam, no ima i dana u kojima poželim da sam nešto napravila drugačije', rekla je glumica.

Naomi Watts nedavno je dobila CinemaConovu filmsku nagradu za desetljeće postignuća, no nije se zadržala u Las Vegasu jer se morala vratiti kući kako bi vozila djecu u školu.

U svom najnovijem filmu 'The Book of Henry' Watts glumi majku koja je voljna učiniti sve za svoju djecu – čak i kad je u pitanju zločin.

YouTube Autor: YouTube