GLEDATELJI ODUŠEVLJENI

Uvertira u skorašnju ceremoniju: Meghan Markle se konačno pokazala u vjenčanici

19.04.2018 u 13:46

Bionic
Reading

Mjesec dana uoči vjenčanja s princem Harryjem, Meghan Markle zablistala je u vjenčanici na malim ekranima. Veliko vjenčanje popularnih likova iz serije 'Suits' mnogi su obožavatelji dočekali s oduševljenjem

Stranim medijima proširile su se brzinom munje fotografije epizode iz serije 'Suits' koja će se prikazivati idući tjedan. Tada će lik Rachel Zane, koju utjelovljuje Meghan Markle, reći sudbonosno 'da' kolegi Mikeu Rossu, kojeg igra Patrick J. Adams.

U bajkovitoj bijeloj vjenčanici Meghan korača prema svom odabraniku u čarobno dekoriranom prostoru dok su oko nje najbliži suradnici, prijatelji i obitelj.

  • +2
Meghan Markle, Suits Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovakvu scenu gledatelji su čekali punih sedam sezona, no ona je istovremeno i tužan kraj. Bit će to ujedno posljednja scena koju je snimila lijepa Amerikanka jer se zbog ljubavi s britanskim princem Harryjem odrekla glumačke karijere i napustila seriju koja ju je proslavila.

Ovakav kraj sedme sezone mnogi su pak dočekali s oduševljenjem jer su sada još više nestrpljivi zbog pravog vjenčanja 36-godišnje glumice.

  • +11
'Suits' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Točno u podne 19. svibnja Markle će u dvorcu Windsor, nedaleko od Londona, postati supruga princa Harryja i punopravna članica britanske kraljevske obitelji.

  • +8
Dvorac Windsor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za haljinu koju je Meghan nosila u seriji zaslužna je američka dizajnerica Anne Barge i na popularnoj glumici izgleda senzacionalno.

Tko je kreirao vjenčanicu u kojoj će za nekoliko tjedana s Harryjem otići do oltara, još uvijek je velika tajna, no modni insajderi nagađaju kako je najvjerojatnije riječ o Erdemu Moralioglu, kanadskom dizajneru turskih korijena.

On je 2005. godine osnovao Erdem, brend koji je prošle godine ostvario suradnju s H&M-om, što je po mišljenju mnogih jedna od dosad najboljih suradnji popularnog high street brenda.