teško razdoblje

Ususret svečanoj krunidbi, kraljicu Camillu pogodila tragična obiteljska vijest

10.03.2023 u 08:33

Bionic
Reading

Kraljevska obitelj priprema se za krunidbu u svibnju, no u njihovom rasporedu nema mirovanja. Kraljicu je nedavno zatekla vijest o smrti njezinog voljenog šogora, koji je izgubio bitku nakon duge bolesti

Prošli tjedan Meghan i Harry krstili su princezu Lilibet, no članovi kraljevske obitelji nisu se odazvali. I dok je ostatak obitelji bio spriječen zbog kraljevskih dužnosti, kraljica Camilla izostala je zbog tužnog obiteljskog razloga. Suprug njezine sestre preminuo je u 82. godini života.

Camillina sestra Annabel i njezin pokojni suprug Simon Elliot bili su vrlo bliski s Charlesom i Camillom te su im se pridružili čak i tijekom njihova medenog mjeseca u Balmoralu 2005, a zajedno su viđeni i na premijeri filma 'Nema vremena za umiranje' 2021. godine.

Elliot je umro nakon duge bolesti, a njegova smrt navodno je jako pogodila Camillu. Izvori bliski obitelji kažu da je Elliot bio iskren čovjek koji je volio svoju obitelj i bio je poznat po svojoj tihoj karizmi i sposobnosti da gradi prijateljstva i bez napora se povezuje s ljudima.

Blizak prijatelj je rekao: 'Bio je izvan sebe od hrabrosti u posljednjih nekoliko mjeseci, njegova obitelj i prijatelji su shrvani što su izgubili čovjeka čije je srednje ime bilo odanost. Bio je izvor zdravog razuma i mudrosti i velika je tuga što je otišao tako rano.

Annabel se udala za Simona kada je imala 23 godine i zajedno su dobili troje djece: Alice, Catherine i Bena Elliota.

  • +5
Princ Andrew i kralj Charles III Izvor: Profimedia / Autor: Euan Cherry/Daily Mail / PA Images / Profimedia