GIULIANO

Ustajao sam u 3.30 i nosio 15 kilograma tešku opremu

21.10.2011 u 09:43

Bionic
Reading

Kao veliki fan pisca Georgea R. R. Martina, Giuliano se silno potrudio biti dio ekipe koja je u Dubrovniku snimala 'Igru prijestolja', naslonjenu na Martinove 'Pjesme leda i vatre', piše Studio

'Veliki sam obožavatelj R. R. Martina, želio sam vidjeti kako uživo, na dubrovačkim zidinama, izgleda ekranizacija druge knjige romana 'Pjesma vatre i leda'. A kad sam još doznao da traže statiste, odmah sam se odlučio prijaviti i tako sam, eto, postao Zlatni plašt, odnosno jedan od gradskih stražara', rekao je Giuliano za Studio.

'Desetak rujanskih dana koje sam u Dubrovniku proveo statirajući na snimanju 'Igre prijestolja' bilo mi je nezaboravno iskustvo. Unatoč tome što sam morao ustajati prije svih pijetlova i što sam zbog uloge na sebi imao kostim težak petnaest kilograma, ja bih sve to ponovio', dodao je naš pjevač koji je za vrijeme snimanja ustajao u 3.30 ujutro.

Iako je u Hrvatskoj poznati pjevač, Giuliano se na setu ponašao poput ostalih statista. 'Na setu, naravno, nisam ništa izvolijevao, radio sam skupa s ostalim statistima sve što su ljudi iz produkcije zatražili od nas. Ne utvaram si, dakako, da sam postao pravi glumac', zaključio je pjevač koji upravo dovršava pjesme za novi album.