NIKAD ZGODNIJA

Odavno je završila sportsku karijeru, ali i danas Ana Ivanović ima vitku i zanosnu figuru

10.08.2022 u 13:39

Bionic
Reading

Poznato je da se nekad prva tenisačica svijeta nakon što je uplovila u brak sa njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom odlučila ne eksponira previše u javnosti, već da jednostavno uživa u životu. Ipak želi ostati u stalnom kontaktu s fanovima pa im često pokazuje kako izgleda njezina idila. Ovog ljeta ih časti fotografijama u kupaćim kostimima sve u šesnaest

Ana Ivanović trenutno je na ljetovanju sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom a sudeći prema objavama na Instagramu obožava biti na suncu. Prije koji dan je na Twitteru naglasila kako 'treba izlaziti na sunce nekoliko minuta na dan i dati mu vitamin D koji održava imuni sistem jakim i tijelo u formi'.

A onda je pala nova fotografija u kupaćem kostimu. Ovog puta u plavom bikiniju pokazala je svoje duge noge, ali i isklesanu građu tijela. I dalje je opasna konkurencija top-modelima. Mami uzdahe gde god se pojavi. Redovito boravi u vježbalištu i vodi računa o prehrani. Pridržava se zdravih navika, ali je priznala da ne bježi ni od čokolade i slastica.

Podsjetimo, odluku da završi karijeru u trenutku kad je imala 29 godina. S njemačkim nogometašem je u lipnju proslavila šestu godišnjicu braka uz romantični zalazak sunca na obali mora. Imaju dva sina Luku i Leona. Mnogima danas omiljen par javnost je isprva osuđivala zbog veze. Naime, pretpostavljalo se da će nogometaš oženiti tadašnju djevojku, manekenku i glumicu Saru Brandner s kojom je bio u vezi sedam godina.

  • +3
Ana Ivanović Izvor: EPA / Autor: FILIP SINGER