modni trenutak

Ana Ivanović oduševila fanove starijom fotografijom i svojom savršenom linijom

17.11.2020 u 18:00

Bionic
Reading

Nekad prva tenisačica svijeta nedavno je proslavila 33. rođendan. Reket ostavila prije četiri godine, ali redovnim objavama na društvenim mrežama dokazuje da je i dalje u odličnoj formi te da izgleda i bolje nego kada je bila aktivna igračica unatoč tome što je rodila dvojicu sinova. A često ostavlja i zanimljive motivacijske poruke

Ana Ivanović najviše objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama, pa je i najnovijom objavom (ne i posljednjom fotografiranom) izazvala brojne reakcije. pozirala u zelenoj haljini, okružena svim vrstama voća uz poruku: 'Bogatstvo (izobilje) vam može doći na toliko načina. Otvorenog srca i zahvalnog uma svuda možete vidjeti ljepotu'.

Ubrzo su uslijedili komentari na račun njenog izgleda poput: 'Prelijepa si', 'Ti ženo zračiš'. Ana Ivanović je mnoge modne kritičare osvojila i odličnim stilom. Bez obzira je li riječ o ležernoj ili svečanoj prigodi, uvijek plijeni pažnju istnčanim stilom.

Lijepa Srpkinja nekada je bila na tronu, prva tenisačica svijeta u društvu najboljih, no u centru najveće pozornosti našla se tek nakon što se pročulo kad je postala ljubav njemačkog sportaša Bastiana Schweinsteigera. Nerijetko objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama i pokazujući koliko su sretna obitelj.