RAZIGRANA MAMA

Usklađene u hit boji: Bivša misica i njezine kćerkice poput modnih blizanki

04.10.2018 u 09:59

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske u srpnju je na svijet donijela drugu kćerkicu i od tada ne prestaje pokazivati javnosti koliko je sretna u ulozi majke. Razigrana Antonija Bračulj svoje djevojčice već od malih nogu uči modi i trendovima, a to je pokazala i najnovijom fotografijom

Antonija Bračulj, bivša misica i supruga poduzetnika Marijana Bračulja ponosna je majka dvije djevojčice, dvogodišnje Lene i tromjesečne Eve.

Dvije kćerkice promijenile su njezin život u potpunosti, a lijepa Zagrepčanka u ulozi majke snašla se kao riba u vodi. Sve svoje obveze podredila je preslatkim mezimicama s kojima od malih nogu gradi prijateljski i poseban odnos.

Dokazuje nam to i fotografijama na kojima se modno uskladila s curicama.

Četveročlana obitelj je neradnu nedjelju provela u centru grada na ručku i u ugodnoj šetnji, a posebno je tada do izražaja došao modni izričaj nekadašnje misice i manekenke.

Antonija je odjenula uske crne hlače i predimenzionirani zeleni pulover, apsolutni hit komad odjeće u ovoj sezoni. Gotovo identično Bračulj je odjenula i svoje dvije kćerkice. Sretna majka i njezine nasljednice uskladile su se i spremno pozirale.