krivac pobjegao

Ušao u zabranjeni smjer i uništio auto Matije Vuice i njezinog partnera

11.04.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Jedna od najcjenjenijih domaćih dizajnerica i njezin dugogodišni partner, glazbenik Jurica Popović nemaju sreće u centru Zagreba. Nakon što im je u potresu nastradao stan sada su ostali i bez automobila

'Noćni rukopis mladića s bijesnim Audijem Q5, koji je pri sumnjivom agregatnom stanju ušao u zabranjeni smjer i na parkiralištu 'pomazao' četiri automobila. Pri tome je pokosio naplatni stup, odbacio ga na našega Citroena i nakon toga pobjegao. Potom slijedi policija i sve ostalo', napisao je Jurica Popović na Faceooku.

Dodao je i kako im je osiguranje reklo da je popravak neisplativ. 'Usput pitam u policiji je li običaj da se netko barem ispriča u ime počinitelja. Kažu da ne vjeruju da će se to dogoditi. I tak', zaključio je glazbenik.

"Noćni rukopis" mladića s bijesnim Audijem Q5, koji je pri sumnjivom agregatnom stanju ušao u zabranjeni smijer i na...

Objavljuje Jurica PopovićPonedjeljak, 10. travnja 2023.

Podsjetimo, Matija Vuica i Jurica slove za jedno od najskladinijih domaćih parova, što i ne čudi, budući da su zajedno preko 40 godina. Incident se dogodio u centru Zagreba gdje žive zajedno.

'Oduvijek smo radili kao gerila, tako smo naučili, a ono što nismo naučili jest sjedati i kukati, što ćemo, jadni mi i tako. To niti dolazi u obzir niti je u našoj prirodi', izjavila je dizajnerica ranije za Dubrovački vijesnik.

  • +3
Matija Vuica Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL