'U OGLEDALU S MATIJOM VUICOM'

Novi angažman poznate dizajnerice: Matija Vuica prihvatila ponudu koja se ne propušta

08.09.2021 u 15:19

Bionic
Reading

Zahvaljujući modnoj kreatorici Matiji Vuici koja će svake srijede u sklopu emisije 'Bombonijera' od 10:00 do 12:30 sati imati svoj jednosatni modni show pod nazivom nazvan 'U ogledalu s Matijom Vuicom', Hrvatski radio u eter donosi dašak glamura

'Dugo sam željela u program Drugog uvesti temu mode – pogotovo hrvatske mode – i u mojim promišljanjima kao idealna osoba nametnula se upravo Matija Vuica, ikona domaće modne scene koja bilježi uspjehe i na svjetskim modnim pistama. Riječ je o osobi koja gaji veliku ljubav i strast prema svojem poslu, i sigurna sam da će upravo ona najbolje moći približiti modu našim slušateljima i slušateljicama.

Ljudi često znaju reći da nemaju vremena za modu, no mi se nadamo da će ga naći i da će nam se pridružiti svake srijede od 11:35 na Drugom, kada kreće emitiranje Matijinog dijela emisije pod nazivom 'U ogledalu s Matijom Vuicom'', rekla je Jadranka Rilović, urednica Drugoga programa Hrvatskoga radija.

Ni Matija Vuica nije skrivala uzbuđenje radi skorašnjeg ponovnog ulaska u radijski eter: 'Nije mi ovo prvi susret s radijom. Kao voditeljica radila sam u teška ratna vremena, čak sam bila jedna od urednica ratnog Radio Metkovića. Vjerujem da će moj angažman na Drugom programu Hrvatskoga radija od mene u početku iziskivati veća naprezanja, kako bismo 'ušli u štos' i kako bi slušatelji i slušateljice prihvatili jednu sasvim novu temu koja, čini mi se, već dugo nije bila prisutna u eteru.

Matija Vuica Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

Jako mi se sviđa naziv emisije 'Bombonijera' u sklopu koje ću imati svoj show 'U ogledalu s Matijom Vuicom'. Pokušat ćemo objasniti što to znači biti u ogledalu, jer ogledalo nije samo predmet u koji se gledamo svako jutro, već ima svoje mistično i povijesno značenje o čemu ćemo također razgovarati u emisiji. Pokušat ćemo odabirom tema zaista zadovoljiti slušateljice i slušatelje. Bit ćemo humanitarni, bit ćemo darežljivi, pratit ćemo što se nosi, podržavati hrvatsku modu, birat ćemo goste koji će biti dobri sugovornici te saslušati što nam slušateljice i slušatelji imaju reći kako bismo bili što bolji.'

Premijerno pojavljivanje Matije Vuice na Drugom programu Hrvatskoga radija i to u novoj ulozi biti će 15. rujna u 11:35 sati.