RAZLIKA U CENTIMETRIMA

Urnebesne fotografije: Victoria Beckham i legendarni Shaquille O'Neal sve su nasmijali

13.04.2018 u 12:30

Bionic
Reading

Uoči predstavljanja svoje nove kolekcije u suradnji s Reebokom, dizajnerica Victorija Beckham i proslavljeni košarkaš Shaquill O'Neal koji je poznat po svojoj ekstremnoj visini odlučili su nasmijati obožavatelje. Razlika u centimetrima posebno je došla do izražaja kraj sićušne Victorije

Košarkaška legenda Shaquille O'Neal koji se prije sedam godina oprostio od igračke karijere još uvijek je prava senzacija gdje god se pojavi. Zato ne čudi da su upravo on i britanska dizajnerica Victorija Beckham zajedno kreatori nove Reebok sportske linije koja će uskoro ugledati svjetlo dana.

Putem svog Instagram profila gospođa Beckham objavila je nekoliko urnebesnih fotografija s proslavljenim košarkašem, koje su ubrzo postale pravi hit.

Visinska razlika između nje i O'Neala iznosi točno 53 centimetra, zbog čega su se oboje odlučili malo našaliti. Victoria je naime stala na drveno postolje, no sa svojih 163 cm visine još uvijek nije uspjela dostići O'Nealovih 216 centimetara.

Kada se spustila s postolja, Victorija je košarkaškoj legendi visinom bila u ravnini njegova pupka.

Slam dunk! @shaq @reebok #ReebokxVictoriaBeckham

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

U košarkaškoj dvorani zajedno su snimili i video na kojem košarkaš drži nekadašnju pjevačicu, dok ona zabija koš, a potom je Vicky odjenula visoke potpetice kako bi barem donekle smanjila ogromnu razliku u visini.

@shaq @j_corden @latelateshow x #ReebokxVictiriaBeckham

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Sadržaj je ubrzo postao pravi viralni hit. Fanovi su putem Twittera tek sada dobili stvari privid O'Nealove visine i Victorijina niska rasta.

Flex on 'em after your workout with @energice

Objavu dijeli DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq)

Inače Shaquille O'Neal, popularnog nadimka 'Shaq', tijekom svoje karijere u NBA-u zaradio je 280 milijuna američkih dolara, a najviši godišnji NBA ugovor koji je postigao bio je 30 milijuna dolara. Procjenjuje se da slavni Amerikanac od kada se umirovio zarađuje još više iznose od sponzorskih ugovora, gostovanja na sportskim događanjima i reklamnih kampanja.

  • +39
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia