male i velike zvijezde

Nije u centimetrima sve: Oni su poput Davida i Golijata

25.07.2017 u 12:41

Bionic
Reading

Prošlog ljeta fotografija 1,74 cm visokog Luke Modrića i 2,18 cm visokog košarkaša Stojka Vrankovića postala je viralni hit te sve oduševila i nasmijala. Ove godine ponovio se scenarij jer je 38 centimetara niži Mateo Kovačić pozirao pored 2,16 cm visokog slavnog košarkaša Shaquilla O'Neala

Bivši košarkaš Stojko Vranković slavio je godišnjicu braka, a vlasnik zadarskog restorana želio je zabilježiti susret košarkaša i nogometaša Luke Modrića. Zajednička fotografija koja izgleda kao da je snimljena u Muzeju iluzija zapalila je prošle godine internet.

Fanovi su je komentirali uz razne dosjetke, poput one da Stojko može jesti Luki s glave te da Luka možda na fotografiji jest mali, ali je zato dobar tehničar. Iako je slavni nogometaš visok 1,74 cm, pored Stojka, koji je visok 2,18 cm, izgleda poput patuljka.

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić razveselio je svoje fanove na Instagramu urnebesnom fotografijom na kojoj pozira s proslavljenim košarkašem Shaquilleom O'Nealom. Košarkaška legenda i u penziji je itekako popularna gdje god se pojavi, a ovoga puta naš Mateo našao se u njegovu dvorištu, u Los Angelesu, u kojem je na pripremama s Realom za novu sezonu.

'Tako si malen!', 'Može te pojesti', 'Izgledaš premalen!', nizale su se opaske.

@shaq 🏀

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on