MATHILDE PINAULT

Javna čestitka Salme Hayek otkrila koliko je bliska sa svojom pokćerkom

21.02.2024 u 12:50

Bionic
Reading

U braku s jednim od najbogatijih ljudi svijeta, Francoisom-Henryjem Pinaultom, meksička glumica Salma Hayek je od 2009. godine i zajedno imaju kćer Valentinu Palomu. No, osim nje Pinault ima sina iz veze s Lindom Evangelistom, ali i sina i kćer iz prvog braka s Dorothée Lepère

Nije nepoznanica da Salma Hayek ima divan i prije svega prijateljski odnos sa svojom kćerkom Valentinom Palomom, no ono što je još bolje je da takve odnose gaji i s djecom svog supruga Francoisa-Henryja Pinaulta.

Da je vezana uz Augustina Evangelistu, kojeg je Pinault dobio u vezi s Lindom Evangelistom, pokazala je već nekoliko puta zahvaljujući društvenim mrežama, a sada je otkrila i kako je bliska i s Mathilde, koju je njezin suprug, zajedno sa sinom Francoisom, dobio u prvom braku s Dorothée Lepère.

Iako je djeci u većini slučajeva teško zbližiti se s novim odabranicima njihovih roditelja, u slučaju Pinaulta i Salme Hayek to nije tako. Salma je od početka svoje veze, a potom i braka s francuskim milijarderom radila sve kako bi ostvarila i dobar odnos s njegovom djecom iz bivšeg braka i veze, i u tome je i uspjela.

  • +2
Salma Hayek i Mathilde Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da je bliska s Mathilde Pinault pokazala je u najnovijoj objavi na svom službenom Instagramu, koju je posvetila upravo njoj i to povodom njezinog 23. rođendana. Uz zajednički selfie s obiteljskog odmora, Salma je Mathilde uputila i lijepu poruku u kojoj je otkrila i njezin nadimak.

'Sretan ti rođendan Tildie Tildie Tildie, volimo te i nevjerojatno smo ponosni na ženu kakvom si postala', poručila joj je Salma, koja sa svojom pokćerkom često i rado obilazi i ekskluzivne modne revije.