KONCERT U POGONU KULTURE

Urban i njegova Četvorka ponovno oduševili u Rijeci

28.12.2019 u 00:18

Bionic
Reading

Kultni riječki glazbenik Damir Urban i njegova Četvorka, u postbožićno vrijeme održali su koncert u riječkom Pogonu kulture te održali koncert za pamćenje

Nakon sjajnog nastupa u Puli, legendarni Riječanin vratio se u svoj rodni grad te fanovima podario još jedan fantastičan nastup.

  • +3
Koncert Urban & 4 u Rijeci Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Od Laufera do Četvorke, od klasika do novijih pjesama, Pogon je zborski pjevao 'Svijet za nas', 'Moja voda', 'Mjesečev rog', 'Black Tattoo', 'Mala truba', 'Mjesto za mene', 'Odlučio sam da te volim' i druge hitove ovog omiljenog riječkog glazbenika.

Atmosfera za pamćenje i besprijekorna svirka bila je više nego prekrasan postblagdanski poklon za obožavatelje popularnog glazbenika koji je na sceni više od 30 godina.

Posebna kemija između glazbenika i njegovih obožavatelja i ovoga se puta mogla jasno osjetiti.

Iako je na sceni više od tri desetljeća Urban i dalje neumorno radi i stvara i kaže da je s obzirom na to u kakvim vremenima živimo, shvatio da ga jedino rad može izvući iz svega toga da zadrži pozitivnu vibraciju.

Urban je u jednom ranijem intervjuu privrženost svoje vijerne publike objasnio riječima: 'Mislim da su vremena lošija. Prije, dok je bilo nešto bolje, možda smo bili nešto manje vidljiva glazbena opozicija. Sada, kada su vremena takva kakva jesu, jedan dio publike osjeća se, na neki način, ugroženo. I uši su im ugrožene, a i ljudskost je ugrožena. Izvođači poput nas dobivaju nešto odaniju publiku nego kada bi sve bilo idealno'.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Mia Dimšić, Nina Badrić, Davor Bernardić, Marin Rozić…