DAŠA ŽUKOVA I STAVROS NIARCHOS

Uoči prve godišnjice braka bivša supruga Romana Abramoviča i bogati grčki nasljednik doznali najljepšu vijest

15.12.2020 u 08:49

Bionic
Reading

U siječnju ove godine Daša Žukova i Stavros Niarchos proslavit će prvu godišnjicu braka i prisjetiti se svog dana iz snova kojem je u bajkovitom švicarskom St. Moritzu prisustvovalo oko 300 gostiju, a onda će započeti s priprema oko dolaska njihovog prvog zajedničkog djeteta

Kako je potvrdio izvor blizak paru za Page Six, Daša Žukova i Stavros Niarchos u 2021. dobit će svoje prvo zajedničko dijete. Koliko je lijepa Daša trudna, kao i spol djeteta, ostati će do daljnjeg tajna, no zna se da im vijest o trudnoći nije mogla doći u bolje vrijeme.

Naime, Daša Žukova i Stavros Niarchos 17. siječnja će proslaviti prvu godišnjicu braka. Vjenčanje je održano u St. Moritzu za 300-injak uzvanika.

Uoči same proslave, budući supružnici organizirali su postavljanje velikog šatora na prostoru olimpijske skijaške skakaonice iz 1926. godine, a u javnost su tada plasirali tek jednu fotografiju na kojoj se uz Niarchosa u crnom smokingu nalazi 38-godišnja Ruskinja u vjenčanici s dramatičnim plaštem, za koju je zaslužna talijanska modna kuća Valentino.

  • +2
Daša Žukova Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vjenčanju su prethodile romantične zaruke u Parizu, održane u krugu najbliže obitelji, u srpnju prošle godine.

Inače, Daša Žukova iza sebe ima brak s Romanom Abramovičem, od kojeg se nakon 10 godina zajedničkog života rastala u 2017. godina. Tijekom braka dobili su dvoje djece.