NE PRAŠTAJU NIŠTA

Uoči nagrada Oscar dodijeljene i 41. Zlatne maline i to za najgore filmove

25.04.2021 u 08:06

Bionic
Reading

Nagrade Zlatne maline za najgora ostvarenja u svijetu filma u 2020. dodijeljene su u subotu u Los Angelesu, među kojima je kao najgori film 'nagrađen' 'Apsolutni dokaz', u kojemu je i najgori glumac Mike Lindell, a nagradu je dobio i bivši Trumpov odvjetnik Rudy Giuliani

Nagrade Zlatne maline (Golden Raspberry Award ili skraćeno Razzie) dodjeljuju se od 1981. dan prije dodjele nagrada Oscar za najbolje u filmskoj industriji, i svojevrsna su parodija na filmska ostvarenja, čiji je cilj 'uhvatiti' i 'nagraditi' i neko veliko ime u izdanju koje nije baš profesionalno reprezentativno.

Guliani je Zlatnu malinu 2020. dobio kao najgori sporedni glumac u filmu 'Borat naknadni fim', a dobio je i nagradu u kategoriji najgora kombinacija zaslona (i njegove hlače-zatvarač).

Najviše tih nagrada, tri, pripalo je protagonistima filma 'Glazba' tj. ima najgoru glavnu i sporednu glumicu Kate Hudson i Maddie Ziegler, te najgoru redateljicu Sia-u.

Nagrade Zlatne maline za 2020. dobili su i film 'Dolittle' kao najgori 'remake', film '365' za najgori scenarij i drugi.