U PRIPIJENOJ HALJINI

Unuka generala Čermaka na vjenčanju Maje Šuput pokazala trudnički trbuščić

11.05.2019 u 20:38

Bionic
Reading

Lana Gadža Čermak, unuka umirovljenog generala Ivana Čermaka na vjenčanju Maje Šuput imala je posebnu ulogu. Pristala je na kumstvo svoje dugogodišnje prijateljice, a fotografije su uspjele uhvatiti njezin, inače dobro skrivan trudnički trbuščić

'Maja Šuput me izabrala za kumu i nije mi baš svejedno. Obzirom da moram trpiti ove žene i ovog jednog muškarca, cijeli vikend kao jedina trudnica, nek sad Bog meni pomogne', izjavila je Lana Gadža Čermak prije nekoliko tjedana točno uoći razuzdane djevojačke zabave svoje prijateljice u Beogradu.

Naime, unuka generala Ivana Čermaka dugogodišnja je bliska prijateljica estradne ikone Maje Šuput. Zajedno su prošle brojne svjetske destinacije, a prisnim fotografijama koje redaju na društvenim mrežama daju do znanja koliko se dobro slažu. Stoga izbor za kumstvo zapravo nije začudio javnost, ali je nešto drugo.

  • +7
Vjenčanje Maje Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Lijepa brineta koja već nekoliko godina živi u Londonu, otkrila je tim putem da je trudna. Iako je na djevojačkoj zabavi pokušala prikriti svoj trbuščić, na vjenčanje je odjenula pripijenu srebrnu haljinu koja ga je dodatno istaknula.

Lana Gadža Čermak već neko vrijeme u sretnoj je vezi sa zagonetnim tamnokosim muškarcem s kojim u slobodno vrijeme obilazi najelitnije turističke destinacije.

Uživali su zajedno u New Yorku, Španjolskoj, Grčkoj, a tijekom prošlog Svjetskog nogometnog prvenstva posjetili su Moskvu.

View this post on Instagram

Our Ibiza ritual 👩‍❤️‍👩

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Javnost je možda zaboravila, ali Lana je prije nekoliko godina medijske stupce punila zbog kratke avanture s nogometašem Vedranom Ćorlukom. U isto vrijeme Ćorluka je upoznao i Franku Batelić koja ga je oborila s nogu, pa je, sada već bivši reprezentativac, prekinuo sve odnose s Lanom.

Nakon toga, Gadža Čermak dugo je bila u vezi s mladim bogatašem Amerom Draganovićem, a sada je čini se sretnija no ikad i spremna za novu životnu ulogu. Dijete će dobiti s javnosti nepoznatim dečkom.