TUŽNA SITUACIJA

Unuka Archieja vidio je samo dvaput, a zbog čestitke za njegov rođendan našao se na udaru javnosti

08.05.2021 u 23:36

Bionic
Reading

Sin Meghan Markle i princa Harryja ovog je tjedna proslavio drugi rođendan, a veliku pozornost javnosti očekivano su ostvarile čestitke koje su mu uputili članovi britanske kraljevske obitelji, pa tako i ona princa Charlesa za kojeg se i dalje govori kako paru ne može oprostiti bombastični intervju s Oprom Winfrey

Ljubitelji britanske kraljevske obitelji ovoga tjedna nisu mogli ne primijetiti čestitku Harryjeva oca, princa Charlesa, upućenu Archieju, a u kojoj je na objavljenoj fotografiji izostavio bivšu američku glumicu.

'Sretan rođendan Archieju koji je danas napunio dvije godine', napisao je Charles objavivši fotografiju sa sinom i unukom. Izostanak Meghan Markle s iste brojnima je uspio zasmetati jer, kako ističu, na čestitkama ostalih članova kraljevske obitelji bila je uključena.

'Ovo je tužno! Budući britanski kralj iz fotografije je izrezao majku svog unuka', 'Predivna fotografija, no gdje je Meghan?', samo su neki od komentara javnosti koji su se mogli iščitati ispod rođendanske čestitke princa Charlesa.

U odnosu na Harryjevog oca, drugi članovi kraljevske obitelji u svojim javnim čestitkama uključili su Meghan, pa tako i kraljica Elizabeta.

'Archieju Mountbattenu-Windosoru želim sretan drugi rođendan', stoji u opisu fotografije podijeljene na kraljičinom službenom Twitter profilu uz emotikon crvenih balona.

Princ Charles, koji je unuka Archieja od njegovog rođenja imao priliku vidjeti samo dvaput, navodno se još uvijek ne može pomiriti s TV intervjuem njegovoga sina i Meghan Markle koji su vodili sa slavnom Oprom Winfrey.

Za američki US Weekly, izvor blizak Charlesu izjavio je kako i dalje osjeća ljutnju prema Harryju i Meghan zbog intervjua kojim su ozbiljno narušili njihov ugled u javnosti.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

'Zapravo svaki član Harryjeve obitelji može na prste jedne ruke izbrojati koliko su puta vidjeli Archieja nakon njegova rođenja i prije nego što je obitelj napustila Veliku Britaniju. To je vrlo tužno', izjavio je izvor blizak britanskoj kraljevskoj obitelji.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u rijetkim su prilikama napuštali svoj tadašnji dom u Windsoru, mejsecima nakon Archeijeva rođenja, no u tom periodu počastili su se s čak dva godišnja odmora - prvim u španjolskoj u Ibizi na koju su stigli privatnim zrakoplovom, a zatim onim na jugu Francuske gdje su postali gosti britanskoga glazbenika, sir Eltona Johna.