OBJAVILI NOVU FOTOGRAFIJU

Povodom Archijevog 2. rođendana, Harry i Meghan od obožavatelja zatražili donacije kojima bi se osigurala cjepiva protiv covida

07.05.2021 u 10:00

Bionic
Reading

Daleko od svojih bratića Georgea i Louisa, sestrične Charlotte i ostatka britanske kraljevske obitelji, s kojima je proveo prvu godinu svog života, sin princa Harryja i Meghan Markle u četvrtak je proslavio 2. rođendan. Vojvode od Sussexa su povodom rođendana objavili Archiejevu fotografiju, i njemu u čast odlučili biti humanitarci

Princ Harry i Meghan su na internetskoj stranici Zaklade Archewell objavili fotografiju svog jedinca koji će uskoro postati veliki brat.

Na filtriranoj fotografiji dvogodišnji Archie stoji na travnjaku leđima okrenut kameri i glavu s gustom kosicom usmjerava prema snopu balona koje drži u ruci.

Iako udaljeni, i kilometrima i narušenim međusobnim odnosima s njegovim roditeljima, čestitke slavljeniku uputili su putem društvenih mreža kraljica Elizabeta, princ Charles i Camilla, te princ William i Kate Middleton.

Osim objavom fotografije, vojvode od Sussexa su sinov drugi rođendan odlučili obilježiti na poseban način pa su na stranicama Zaklade Archewell pozvali ljude širom svijeta da svojim donacijama budu humani Archieju u čast.

'Protekle smo dvije godine duboko dirnuti toplinom i podrškom našoj obitelji u čast Archiejeva rođendana. Mnogi od vas doniraju u njegovo ime u dobrotvorne svrhe i ovu prigodu obilježavaju vraćanjem ili činjenjem dobrih djela, sve zahvaljujući vašim dobrim srcima. Skupljate sredstva za one kojima je to najpotrebnije i činite to dalje organski i nesebično. I dalje smo vam nevjerojatno zahvalni', napisali su Meghan i Harry pa podsjetili da se svijet još uvijek bori s pandemijom covida-19.

  • +9
Archie Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Nećemo se moći istinski oporaviti dok svi i svugdje ne budu imali jednak pristup cjepivu', napisali su vojvode od Sussexa pa pozvali svoje štovatelje da doniraju i pomognu osigurati cjepiva ranjivim obiteljima širom svijeta.

'Ne možemo zamisliti rezonantniji način u čast rođendana našeg sina. Ako svi pokažemo suosjećanje prema onima koje možda poznajemo, a možda i ne, možemo duboko utjecati. Čak i mali doprinos može imati vallovit učinak. Zajedno se možemo podizati, štititi i brinuti jedni za druge', navodi se u poruci koju potpisuju Harry i Meghan.