NAKON NAPUŠTANJA OBITELJI

Charlesova nesposobnost navela je očajne Harryja i Meghan da bez razmišljanja potpišu ugovore

29.11.2023 u 12:53

Bionic
Reading

Čini se kako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlučili dokrajčiti ostatak kraljevske obitelji, no ovoga puta to rade 'u rukavicama', putem novinara i autora knjige Omida Scobieja, a nove optužbe su sulude

Princ Harry i Meghan Markle požurili su potpisati ugovore vrijedne 148 milijuna eura jer su, nakon napuštanja kraljevske obitelji, očajnički trebali novac. Kako tvrdi u svojoj novoj knjizi Omid Scobie, upravo je nesposobnost kralja Charlesa III da riješi sagu o Megxitu natjerala vojvodu i vojvotkinju od Sussexa da potpišu niz komercijalnih ugovora.

U knjizi stoji kako je par već bio 'financijski u škripcu' zbog čega su i dogovorili poslove. Iste vjerojatno i ne bi prihvatili da im financije, od strane kraljevske obitelji, nisu naprasno prekinute, zbog čega im je trebao novac. Omid Scobie rekao je za Independent:

'Imali su novca, no trebao im je ozbiljan iznos za pravi krov nad glavom i sigurnost.'

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: VANCOUVER CANUCKS / FERRARI / PROFIMEDIA

Upravo zbog toga, tvrdi, par je potpisao ugovore za knjige, dokumentarce i podcaste, među koje spada i i 93 milijuna eura vrijedan petogodišnji ugovor sa streaming divom Netflicom te još 20 milijuna vrijedan ugovor sa Spotifyjem, koji je u međuvremenu raskinut.

Britanski mediji još su 2021. otkrili kako je Harryjev ugovor s izdavačkom kućom Penguin Random House, vrijedan 33 milijuna eura, dogovoren nakon pravog rata među izdavačima, a kojima se obvezao na izdavanje četiri knjige.

male nježnosti

U inat glasinama: Nježni zagrljaji i šaputanja u javnosti princa Harryja i Meghan Markle

Pogledaj galeriju

U svojoj knjizi 'Endgame', objavljenoj jučer, citirao je neimenovanog 'obiteljskog prijatelja' koji je rekao da su Harry i Meghan 'jednostavno željeli da ih se čuje', ali da je Charles bio previše tvrdoglav.