SNIMLJEN U NEW YORKU

Unatoč razvodu, Bill Gates ne skida vjenčani prsten s ruke

26.05.2021 u 06:46

Bionic
Reading

Prvi put otkako su on i supruga Melinda objavili da se razvode nakon 27 godina braka Bill Gates snimljen je u javnosti u društvu njihove najmlađe kćeri Phoebe, a svima je zapeo za oko jedan detalj

65-godišnji osnivač Microsofta snimljen je u subotu kako napušta hotel Greenwich u New Yorku, u koji je stigao dan prije letom na aerodrom Newark. Bill Gates, otac troje djece, po New Yorku se kretao sa svojim osiguranjem, prvo u kombinaciji koja je uključivala sivu polo majicu i tamnoplave hlače.

Nakon toga susreo se s najmlađom kćerkom, koju je dobio tijekom 27 godina braka s Melindom Gates, 18-godišnjom Phoebe i njezinim dečkom Chazom Flynnom, s kojima je otišao na ručak, za koji se presvukao u kratke hlače.

  • +2
Bill Gates Izvor: Profimedia / Autor: BGNY / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što je mnogima zapelo za oko, a paparazzi su snimili, vjenčani je prsten koji Gates i dalje ne skida iako su 3. svibnja on i Melinda objavili svijetu da se rastaju nakon 27 godina braka. Koji je njegov razlog za tu odluku, nije poznato, no nikoga ne treba čuditi da je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što se digla bura oko njihovog razvoda toliko zainteresiralo javnost.